Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Celebritás elmélet.

 2008.05.09. 12:10
Megszületett egy új kategória.
Ganxsta Zoli szerint ők a produkció nélküli sztrárok, akiket bele kéne dobni a Dunába :))
Azon túl, hogy van ebben igazság, Kannácska szerint ez a valami. Címlapon lenni évekig úgy, hogy érdemlegeset nem teszünk az asztalra.
Itthon még csak csak működik ez, de Ámerikában már nehezebben megy a semmittevő celebtömeg miatt. Hírérték nem lehet ott, hogy Sarka Kata nehezen emelgeti a lábát a Norbi tornában, és leszorították a Margit hídon. Oda ezért ennél több kell, tehát mit tehetnek a celebek?

Szopnak.

Igen, persze. Az már hír érték. Lindsey Lohan és Brittey szájában faszt látni már akar az ámerikai honpolgár, még azt a pár dollárt is rászánja amit a letöltős oldalon fizetni kell érte.
Nektek itt van ingyen:



A britek sem elégszenek meg Keeley Hazell melleinek látványával már, így...szopni kell neki is.

Őszintén arra vagyok kíváncsi, a haza celebpiac mikor telítődik ennyire? Mikor jön el a pillanat, mikor a pumpamellű modell-szinésznőcske lányoknak is be kell vállalni Pam Andersonhoz és Alyson Hannigenhez hasonlóan. Bizony...ő sem furulyát dugott a puncijába, meg nem is a zenetáborban...:))



Igen, szkeptikus vagyok. Nem hiszek a mesében és a csodákban. Miszerint egytől egyig házi használatra készültek ezek, csak minden esetben jöttek a rossz gonosz emberek, akik aljas módon visszaéltek a "hírességek" szopási készségével. Hogyne, persze. Senki sem a feltünést kereste a címlapra kerülés reményében.
Ezt utoljára Csisztu Zsuzsának hittem el...




Címkék: celeb szex szopás celeb pornó

A bejegyzés trackback címe:

https://barrera.blog.hu/api/trackback/id/tr94461178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása