Mars ki!

 2008.04.25. 13:06

Azért szeretem a Fideszt, mert a narancsos politikus higgadt és következetes elveihez, pártja programjához, meg egyébként is az erkölcs és következetesség mintaképe.

Sosenem hazudik, mindig csakis az igazat, a színtiszta igazat vallja. Nekünk. Magának nem, mert jómagyar politikushoz híven a sajátzseb az első, a párt a második, és minden más csak aztán. Aztán jön a nagyvezér, és a fejükre koppint a maga kedves pusztulsz-gurulsz modorával.

Kampányolnak, népszavaznak, sarokba térdepeltetik a néppel a szocikat minden egészségügyi reformmal kapcsolatos dologgal, de ők privatizálnak legelőször, ha alkalom adódik.

A hevesi frakció lázasan tiltakozik párt elveknek megfelelően a Markot Ferenc kórház privatizációja ellen, de közben Heves város járóbeteg szakellátását (gyengébbeknek az SZTK-t) simán lepattintják egymás között. Naja peeersze, hiszen a Rendelőintézet nem kórház, a járóbeteg ellátás szinte nem is egészségügy :))

Tessék mondani kedves pártkatona bácsik!

Hányszor tetszettek szavazni a kórházprivatizáció ellen? :-)

Címkék: fidesz egészségügy hülye magyar kórházprivatizáció blamázs

A bejegyzés trackback címe:

https://barrera.blog.hu/api/trackback/id/tr5441632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása