Reklama,reklama

 2008.05.13. 14:18

A legfontosabb emberi "szerv" kétséget kizáróan a bélboholy.

Az egészséges táplálkozás ott kezdődik, hogy karbantartod a bolyhaidat, mint részeges takarítónő a szőnyeged rojtjait.
Legalábbis a reklámok ezt sugallják minden harmadik másodpercben. Igaz, nekem a mosatlan marha bendő jut eszembe azonnal erről, nem is veszek meg véletlenül se ilyen bolyhosító terméket egyet sem :))

Naná...még pacal íze lenne a végén...

Másik kedvencem a pánik gombbal felszerelt fürdőszoba, ahol naccsosasszony még a budi illatosítót sem képes kicserélni egyedül. Gondolom a szakemberek képében él erősen a sztereotípia, miszerint egy átlag háziasszony vonzódik a piros gombokhoz, és egyébként is szereti, ha konzíliumot ülve lehet megvitatni a budikagylóból elő özönlő zöld mutánsok kiirtását.
És....nem is tévednek nagyot :)))
Van az indexen külön fórum a témában járatlan kisnaccságok számára...

De nekünk pasiknak sincs miért örülni. Egyre büdösebbek vagyunk, nincs mese. A búúúmcsikavauvau idején még egy szagos szappan is elég volt penetráns bűzünk közömbösítésére, sőt...Életünk párja a saját apánkat megmogyorózta, és a pincérről is letépte a ruhát ha úgy adódott...
Szerintem keveset vásároltunk ebből a méltán remek termékből, így sarokban állunk, és büntiben vagyunk. Már egy antipenetra nem elég, mindjárt kettőt kell vásárolni a tutihoz!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De az igazi kedvencem a morális válságba taszító Dreft reklám. Az a modellügynökséges...Ahol kiderül, hogy a szépvirágszál haza lopta a ruhát, mert felvette párszor. De no problem, a producer megbocsát, és kitanít egyben:

-Nem baj ha lopsz, csak legközelebb a legfaszábbfasza mosóporral mossál baszd meg!

Ma voltam a bankomban is, és reklamáltam. Engem egy ilyen birka türelmű balfasz szolgáljon ki, mint Lelkes Emese mindent eltűrő Zoltánja, akinek csak legrejtettebb vágyálmaiban megy keresztül Emese fején a 6000 darabos puzzle-t cipelő aligtraktor. Arcizma ne ránduljon, amikor rávetődök az arany töltőtollára, és közlöm ártatlan szemekkel: stipi-stopi, majd tojásért állok sorba a keltető gépnek hitt kávé automatánál.

Aztán meg irígy is vagyok a nőkre. Hiszen a menstruáció a legfantasztikusabb érzés a világon, a egészségügyi és tisztasági betét nyújtja a legkomfortosabb érzetet. A fogyivédőkhöz fordulok, mert ez kérem diszkrimináció! Legutóbb mikor nyílvános helyen szarni voltam, Sándor barátom hiába gyömöszölte be az ajtó résén a férfiak számára elérhető egyetlen hasonló dolgot, a Tena pelenkát. Nem fért be. A hypervékony tisztasági betéttel ellentétben! :))

 

Címkék: reklámok idióták hülye magyar

A bejegyzés trackback címe:

https://barrera.blog.hu/api/trackback/id/tr33466442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása