Kolompár McLeod

 2008.07.02. 00:17

Kesznyétenen a világ szeme.

Majdnem sikerült! Egy kicsi híján új Hegylakó dinasztia született.
De a csoda nem jött össze, és az áram győzött. Eredmény egy halott, egy súlyos, és egy könyebb sérült.

Azt odáig értem, hogy a bácsi eljutott életében arra a pontra,  nincs aki megvédje élete munkáját, vagyonkáját a fosztogatóktól, és valamit tenni akart. Más kérdés, hogy nem értek egyet a tettével.
De értem, megértem. A rendőrökre, a bíróságra nem számíthat. Gondolom sokszor jártak nála a kéretlen aratók, letarolva mindent, amit az öreg termelt, és nem volt senki, aki megvédte volna a tolvajoktól. Tenni akart valamit vagyonkája, munkája védelmében.
Az okos "szakértő" nyilatkozta a tvben, hogy kamerázni kellett volna, meg körbe riasztózni a kertet.
Miből kedves idióta barátom? Egy nyugdíjból? Fel kell világosítsalak, egy átlag nyugdíjból nem telik alaphangon félmillás riasztóra meg ipari kamerára!

Amit nem értek, az a kisebbség. Mit gondoltak, őket már az áram se rázza? Mert tudták, áram van a kerítésben. Elismerték, bevallották, tudtak az öreg védelmi rendszeréről, ennek ellenére akartak mégis bejutni a kertbe. Mi volt ennyire sürgős? Kellett a friss uborka a segélyen vett rántott hús mellé? Vagy tényleg elhitték, hogy ők Duncan Mcleod kesznyéteni helytartói, akiknek egyrészt mindent lehet, másrészt pedig halhatatlanok? Aztán persze nem ők az idióták, hanem a vagyonkáját védeni kívánó öreg, meg az áram, talán még az állam is, mert nem tartja őket luxus körülmények között, nincs napi friss uborka, meg dögöljön meg az összes genetikus is, mert nem fejlesztettek számukra áramütés mentes bőrt minimum! Mert az is járna alanyi jogon a segély mellé....

Visszaolvasva elég rasszistára sikerült ez az írás. De nem érdekel.
Vöröset látok attól, ha időseket, gyerekeket lop meg, vagy bánt valaki tudatosan.
Ráadásul nagyban hozzájárult hangulatomhoz az Országos Cigány Önkormányzat szóvivőjének mai nyilatkozata, miszerint:

"Az OCÖ álláspontja szerint nem szabad sem a segéllyel, sem a munkával büntetni az embereket......"

Ez itt az alapvető probléma gyerekek. Még a cigány önkormányzat szerint is a munka nem más, mint büntetés. Azt csak nekünk szabad, ahogy szabad megtermelni az uborkát is abban kesznyéteni kertben...

Címkék: romák ostoba roma jogok

A bejegyzés trackback címe:

https://barrera.blog.hu/api/trackback/id/tr7548932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása