MVK-BKV

 2008.05.21. 18:36

Egy kutya, nincs különbség.

Lúzerhadsereg mindkét szervezet, a "mieink" ma ismét bizonyították, alul lehet múlni a pestieket. Nem volt könnyű, küzdelmes verítékes munka van benne, de sikerült! Ma is kisiklott egy piros "bécsi" villamos, immár sokadszor. Mert rohadnak a sinek. Igen, korrodálódnak, porladnak, mi látjuk, a fejek meg (el)nézik. A villamos pedig megy arra, amerre viszi a kötött pálya, egészen addig, amíg viszi...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aztán ha szerencséje van az utazóközönségnek és a meggondolatlanul sinek mellett parkoló autósoknak, akkor nem esnek együttesen túl nagyot. Ma éppen csak érintőre vette a kocsit, nem esett baja senkinek, már ha leszámítjuk az MVK-s "szakemberek" töketlenségéből generálódó káosz okozta agyvérzéseket, amiket mi autósok kaptunk napközben. Jártak a villamospótló buszok, de szerintem a kötöttpályás masinisztákat ültették fel egyikre másikra, mert fogalmuk sem volt, merre is van előre. Ráadásul a szákémberek seggét csíphette a majré is, mert kitaláltak ezeknek egy Újgyőri főteret kikerülő útvonalat, ahol a kompánia egymásra érkezve, egymást is szivatva ott tett keresztbe mindenkinek, ahol tudott. A rádió nyomta a pr maszlagot, mi főttünk a dugóban, és megesett egyszervolt rémálmom, rám előzött a lovas szekér. Mikor a vicces kedvű harcsabajszos, nagykalapos poéngyáros, (foglalkozására nézve hivatásos szinesfém tolvaj) bevillogott zseblámpájával az ablakon...Na akkor szépen letettem az agyam magam mellé az ülésre, és "mostmegöllek!!!" indulattal nyitottam az ajtót...Amikor mondta a rádió, hogy nekilátnak a sincserének. Ettől kicsit lehiggadtam.

Nocsak. Vannak még csodák? Mire éppen hinni kezdtem újra a Mikulásban, a Húsvéti nyúlban, az emberek ép eszében, akkor ismét közölt a rádió.

-Bocsesz! Dehogy cserélünk sint! Izé....megheggesztjük!

Mit ti szerencsétlen idióták? Ennek annyi értelme van, mint kandisznón a mellbimbónak... A nincset nem lehet heggeszteni...Ráadásul ahogy a neten olvastam egy autó miatt siklott ki a villamos. Szóval kenegetjük a dolgot gyerekek? Mert összetört kocsit egyet láttunk arra, azt, aminek nekiment a kisiklott villamos...

Címkék: közlekedés bkv mvk kisiklott villamos

A bejegyzés trackback címe:

https://barrera.blog.hu/api/trackback/id/tr72481020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása