Gyártsunk celebet.

 2008.06.04. 14:50

Naná. Csatlakozzunk a semmiről beszélők lelkes táborához. Hiszen olyan eseménytelen szar napunk van. Sehol egy Győzis, Kelemen Annás cikk, egy Bódi Pszilvis eposz, egy divattanács Debreczeni Zitától, a friss szépségkirálynőt is körberágta a bulvármédia régen, így csend van. Kell egy aktuális széplány, lehetőleg bajban, aztán csócsát neki!

Az autózz! blog feljelentője menti a helyzetet, és posztolja, hogy Magony Szilvi mint egyszervolt Miss Balaton csúnyán parkol egy rokikártya segítségével. Az átlag blognyálazó kommentelő konstatálja, hogy biza Aligaalsó szépei sem különbek a kopasz Merdzsós sztereotípia lelkes híveitől, aztán ugrik is tovább.

De a bulvármédia résen van!

Naná. Hiszen HÍR van elvtársak! Iziben hívják is fel Miss Turism 2006-ot (ez vajon mit jelenthet? Ő volt 2006 legjobb turisztikai látványossága?? ) és máris itt a cikk, a szenzáció!

Szilvi a belvárosi parkolási bliccelés mágusa! Naná, hogy van rokkant nagypapa, akinek a kártyájával lehet parkolni ha úgy adódik, (istenbizony csakis akkor ha papó pesten jár, szépségkirálynő becsszóra! ) vagy belógni egy iskola udvarára, véletlenül sem igénybe véve a fizetős parkolókat. Mert nem éri meg. Jah, tényleg? Szerinte szokott inkább fizetni a parkolási társaságoknak, mert azt megéri. Én pedig feltétlenül elhiszek bármit, azt is, hogy ő a belvárosi Mariann, akit maga Robin Hood tanított meg minderre. Mert a Nottinghami bíró einstandolt parkolóhelyeit ossszuk szét a szegények között. Vagy fizessünk mint a katonatiszt.

Na nem a büntiket. Hülye vagy?

A rokikártya kiállítást.

Címkék: celeb magony szilvia hazánklánya

A bejegyzés trackback címe:

https://barrera.blog.hu/api/trackback/id/tr87503484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása