Mária és a 9:1

 2008.06.05. 11:35

9:1

Mágikus eredmény lesz ez is, mint a 6:3. Legenda, amit taglalni, csócsálni kell. Tegnap már bábszinházat is játszottak a Mokkában. Lassan eljutunk oda, hogy vásári komédia lesz belőle, mint Vitéz Lászlóból. De legalább Liptai kérdéseiért érdemes megnézni a videót :))

Az elején habogó miért-miért-miért csokortól eljutunk az tényleg élvezted? Ismétlem tényleg?? majd a régi száddal is végre tudtad volna hajtani? kérdésig, amin valljuk be, negyedóráig röhögtem :)

Kovi Atyánk pedig kész tanulmány. Nem tud kiesni a szerepéből egy pillanatra sem. Ő a rendező, ez van a vérében, a sejtjeiben, ezzel kel és fekszik, életformájává vált, rutinból és reflexszerűen utasítja a bábokkal játszó kollagénzacskót:

Nem háttal a kamerának!

Bizonyám! Még a bábok az asztalon se lehetnek háttal, hiszen a kamera az isten :-) Jó lesz ha Mária ezt megtanulja, pláne, ha folytatni akarja frissen kivirágzó hallatlan karrierjét.

Érdekes Kovi nem kicsit PR szagú írása is a forgatásról ;-)

Címkék: pornó szopás hazánklánya geronazzo mária

A bejegyzés trackback címe:

https://barrera.blog.hu/api/trackback/id/tr47504859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása