Update tv

 2008.04.21. 15:11

Update család az update tvben, update kaját főz, update bevásárol, update tornázik, update gyerek update gimnasztikát végez.

Vagyis indul a Norbi reality.

Lelke rajta mindenkinek, aki nézi, aki eddig ette, megvette, csinálja, elhiszi. Én akkor fogok legközelebb update menüt enni, ha a füstölt csülök sztrapacskával, tejföllel gazdagon leöntve is annak számít majd. De készségel elismerem, a kövér kisgyerekből lett fitnessguru remek üzletember. Ennek talán még jobb, mint gurunak. Jött a semmiből, épített magának birodalmat a fogyikazikból, étteremből, update kajákból. Jól tette. Ha nekem lett volna lehetőségem én is megtenném. Ezért tisztelem és elismerem, mint bárkit, aki sikereket ér el abból, amihez ért.

 

Csak egyet nem éretek. Miért kell ma foggal körömmel ragaszkodni a látszathoz? Miért kell hitbéli szívjóságnak beállítani egy ennyire tudatos (és egyébként elismerésre méltó) vállalkozást? Minek nyilván a profit megszerzése a célja, mint minden más, közönséges vállalkozásnak. Hiszen pénzből élünk. Mindannyian. Ők is, mi is. Nem update pénzből, és hitbéli meggyőződésből.

Nem értem Réka blogját sem. Tisztában kéne lenni azzal, hogy egy közszereplő legalább annyi fikát, irígységet is kap mint elismerő bólogatást. Egy ilyen kirohanás után az embernek csak a vicc jut eszébe:

-Apu! Apu! Basznak a kutyák az udvaron!!

-Nem baj kislányom, hagyjad őket!

-De fááááááj....!

Címkék: norbi schobert update tv

A bejegyzés trackback címe:

https://barrera.blog.hu/api/trackback/id/tr91435499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása