Madarászok

 2008.05.05. 14:59

Madár legutóbbi meccse óta sok önjelölt Madarász osztja az észt (köztük én is) arról a teljesítményről, és az utána következő nyilatkozatról.

Most Szántó Öcsi bácsi is megszólalt, és (szerintem) kéretlenül pártfogásába vette egykori tanítványait, és egyben lebénázta Sdunek mestert. Mondván kizárólag arra képes, hogy elszürkítse a versenyzőit.

Minden tiszteletem mellett nem értek egyet Öcsi bácsival. A Balzsay Karcsi meccse nem volt rossz és unalmas, a Madáréval ellentétben. Lehet a szpíker mellől magasztalni Madarat, győzött is meg minden, de ettől még ami szar és unalmas, az nem lesz izgalmas fénylő csillag...Lehet fikázni a Hopkins-Calzaghe meccset is, mégis ők vívtak ott, ahová Madár csak vágyik. Most pedig már Sdunek mester is szar...

Szerintem világklasszis boxolók nőttek ki a keze alól szép számmal, nála/vele írt box történelmet a mi Kokónk is, aki szintén elismerte, hogy Sdunek eredményre játszik.

Persze gyerekek. Hiszen a győzelmek száma visz előre a boxban is, nem pedig az a legendás lábmunka, amit Kokó esetében is visszasírnak. Táncot az arra érdemes versenyeken, és a műkorcsolya gálákon pontoznak, itt egész másra játszanak a felek. Lehet baszogatni az Univerzumot is, csak nem érdemes. A profi box a szórakoztató ipar szerves része, és ezt akkor is tudomásul kéne venni, ha nem tetszik. Lehet bármekkora technikás bajnok valaki, ha unalmas, eladhatatlan szar amit a közönségnek nyújt.

Hmmm...Nézzünk videót, és közben gondoljunk arra, hogy ezt nem megközelíteni, hanem felülmúlni kellene Madárnak a szárnyaláshoz.

 

Címkék: madár erdei zsolt profi box

A bejegyzés trackback címe:

https://barrera.blog.hu/api/trackback/id/tr47454990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása