A narancssárga légvár titka.

 2008.05.21. 12:34

Találós kérdés:

Kicsi-barna, arca mint a pipacs, mi az?

Orbán Viktort pofán verte az elpukkant légvár :))
Mert fújják ám felfelé erősen...Csak az agyuk lesz hypoxiás, és sípolva szédülnek az oxigénhiánytól. De nem számít, félig kómásan még szebbnek látszik a délibáb, az előre hozott választások távolba vesző reményképe.

Mert készülni kell a megmentő szerepére, mert mindjárt osztja a nép a hatalmat kezünkbe, jah, meg a lófaszt is a seggünkbe. Egyeztetések, suskus orrvérzésig, jövőkép vázolás a kerületi-területi katonáknak, mert lassan megfáradnak a lelkesedésben szegények.
Ugyanis a rohadt "vesszen Gyurcsány" kormány elfelejt megbukni...Pedig be lett ígérve elvtársak, az elsöprés, a hatalomváltás március idusán. Az összefogás nevében, a kiszámítható, saját zsebe ellen sosem szavazó magyarok reakciójának leple alatt.

Népszavazási győzelem lett, a hatalomváltás meg elmaradt...Nyűglődnek is a jobbszélsők, ugyan miért nem hangzott el egy Gyurcsány takarodj sem Zsebsztalin részéről, miért ez a konszolidált nyugalom, mikor itten óriásibüdösnagy változások voltak propagálva? Mert az egyszerű Fidesz katona elhiszi, hogy itten 2/3-os többséggel lehetne nyerni, és nem érti, hogy miért...MIÉRT nem tesznek a nagytestvérek érdemben semmit?

Mert a nagytestvér tudja...Pontosan tudja, hiszen olvasta a legfrissebb közvéleménykutatást, amit nem véletlenül nem kommunikáltak az eddigi gyakorlattal szemben.
Mert a tuti pártválasztók 26%-a szavazna biztosan a Fideszre, és az olyan kurva messze van a 2/3-os többségtől, mint Makó nem Jeruzsálemtől, hanem a Holdtól. Arról nem beszélve, hogy az MSZP 4%-ot erősödött a koalíciós szakítás óta, a "mindkét pártot utálom" szavazók pedig erősödtek, így potenciális szavazókat is vesztettek a narancsingesek.

Mit tehettek a nagyágyúk? Lízingeltek egy légvárat, osztan' tüdőből fújják ám felfele. Szépen kidekorálták az előre hozott választásra felkészítő szép színes plakátokkal, aláiratták mindenkivel a "pszt! titkos" paktumot, mitől a magukat bennfentesnek érző katonák elégedettek lehetnek megint egy darabig.

Közben persze óvatosan és csendesen kommunikálnak ilyeneket is:

"Bár technikailag minden eshetőségre felkészül a Fidesz, Orbán a legrosszabb lehetőséggel is számol, legalábbis ezt kommunikálta a Fidesz vezetőinek keddi megbeszélésén, ahol azt hangsúlyozta, hogy a pártnak alapjában nem az előrehozott választások megtartására kell készülni."

Ebből értsen mindenki amit akar, aztán a hangoskodóknak majd a fejére lehet koppintani, hogy wazzeg, mi szóltunk...

Címkék: fidesz orbán viktor hülye magyar

A bejegyzés trackback címe:

https://barrera.blog.hu/api/trackback/id/tr16480350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása