Mentális teher

 2008.06.30. 13:51

Naneeeee.....

Nem elég még ezekből a szemfényvesztő HerriPoszter tanoncokból? Életemben műsorsorozat végét annyira nem vártam, mint a FuriGeller utádjául pályázó bűvészinasok szerencsétlenkedésének bevégeztét. Ok, kiválasztódtak, mehetnek haza.

De nem. Visszajárnak és kísértenek mint a szellemek. Múlt héten Deniblú rombolta töketlenségével a közízlést a Hal a tortánban, most pedig Christian Pantera próbál aprót kovácsolni szerteszórt magjaiból. Mert a kuruzsló varázsló is csak ember, az álló cerkát nem tudja mentálisan befolyásolni. Pláne, ha egy kiéhezett diáklány markolja a varázspálcát a budai hegyekben adás után. Pantera fiú nem az a romantikus alkat. Mentálisan nem érezte szükségét mondjuk vacsorázni vinni, vagy legalább lakásba, szobára cipelni a felhevült rajongót, nem, ő kiszórta magából a magot ott a kocsiban, fent a hegyen.

A leányzó meg most előjött, hogy ő biza megesett, és a magszóró (b)művész úr pedig nem hajlandó kontaktusba kerülni vele. Aztán elérkezünk  a lényeghez.

Mert a Blikkújságnak valamit mondani kell, hiszen a megjelenő "hír" bevételt jelent, ezért megszületett a válasz.

Pantera nem érzi, hogy apa lenne. Mert ő bizony mentálisan megérezné ezt! Mi vagy te barátom? Terhességi teszter? Na mondjuk eszed kb annyi van...Jah, meg egyébként is védekeztél...

Hellómi? Tényleg?

Aztán az aktus után az óvszerben megszámoltad? Minden magocska meg volt? Mert biztosra csak akkor mehetsz...Addig viszont egy mentális tévedés vagy háverem. Javaslom gyakoroljál. Hiszen nem te vagy a kiválasztott, rád fér. Üljetek a leányzóval egymásnak háttal, kezetekben papír-toll, és próbáld meg kiolvasni a gondolataiból mekkora számot írt oda gyerektatrás gyanánt. Minden hibád és rossz találatod után írhat egy merészebbet az előzőnél...

Címkék: balfasz mentalista kiválasztott christian pantera

A bejegyzés trackback címe:

https://barrera.blog.hu/api/trackback/id/tr50545997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása