Nem kösz!

 2008.05.22. 17:21

Ezt is megértük.

Felnőtt egy újabb generáció. Legalábbis úgy látszik az emo-s szörnyellák fekete szemfestéket folyató könnypatakjából. Vagyis a hír igaz, bármilyen hihetetlenül is hangzik. Hiszen a Bors is megírta. No Thanx Erik  kijött a sarokból, már nem ott szomorkodik és recskázik a mangafilmekre, hanem csajjal dug. Meglepő mi? Már ha csajnak tekintjük az exhibicionista Viva Kiso-t. Nyílván kinyomozhattam volna a polgári nevüket is, de minek?

Jóféle marketing utánérzés ez is, mint a Zimány Linda-Márk kettős, ahol a fészekfejű kistáskáról se hitte el komolyan senki, hogy életében látott már fedetlen női nemiszervet. Talán gyerekkorában, mikor a nagymuttert felöklelte a kecske osz' nem vót' rajta bugyogó...De a VivaTv-nek jól jött, három helyett öt nézője lett a Stábnak. Hurrá éljen.

Most is úgy érzem, a krónikus híréhségben szenvedő mind a hét rajongónak feköhögtek valami szaftosat a torkuk mélyéről, és "szenzációs" köntösbe bújtatva eladták a csatorna hírgyárosai. Picit figyelhettek volna jobban, hiszen a szerelmesek szájába adott szavak nem fedik a valóságot. A 80'-ban született Kiso nem 7 évvel idősebb a 89-es évjáratú Eriknél. Vagy szegény tényleg, de istenbizonytényleg annyira szerelmes, hogy a saját korát is elfelejtette.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szerintük már jártak a szülőknél, engem pedig az érdekelne, hogy a dalia akkor is talpig szemfestékbe volt-e öltözve? Vajon nem ciki, mikor a frissen megismert kedves mamától kell elkérni kölcsön a szempillaspirált egy ilyen daliának? Bár ha volt elég mangafilm kivéve a kölcsönzőből, akkor biztosan jó hangulatban telt az este. Kiso fogta Erikje magával babráló kezét, és talpig boldogságban élvezték a szülői ház melegét, egész addig a pillanatiog, amíg kedves mama nem biztatta éneklésre leánya ifjú szerelmét. Mert annak hírtelen csak ez a dalocska ugrott be a No Thanx repertoárból:

Többé nem titkolhatom…
Hallgass meg, el kell mondanom:
igazán bírlak téged,
de ami nincs meg, pont az a lényeg!

Megleltem a nagybetűs Nőt.
Itt él, te is ismered őt…

Beköltöznék a konyhába…
Ne próbáld, úgyis hiába!
sosem érhetsz a nyomába!

SAJNÁLOM, VÉGE!
ÉRTSD MÁR MEG VÉGRE!
EZ CSAK LANGYOS LIMONÁDÉ,
MERT AZ ÉN SZÍVEM RÉG A MAMÁDÉ.

Címkék: no thanx viva tv idióták erik kiso hülye magyar

A bejegyzés trackback címe:

https://barrera.blog.hu/api/trackback/id/tr10482654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása