Max forever!

 2008.05.29. 23:36

Max Mosley úgy döntött. örökös elnöke marag a Nemzetközi Autómobil Szövetségnek.

Mert nácinak öltözni, és 5 kurvával haláltáborosat játszani nem bűn. De még véteknek sem akkora, hogy elítélhető, kifogásolható lenne. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Érdekes család a Mosley. A kis Max a náci eszmék bűvöletében nőtt fel, apja volt az angol náci párt vezére anno. Nem csoda, ha Max egyrész vonzódik ehhez, meg az sem, hogy természetesnek tartja apró pici játékait. Hiába határolódik el tőle a világ autósportot értő és kevelő része, ő nem mond le. Albert monacói herceg nem kívánt találkozni vele. Ahogy március óta nem kívánatos a személye sehol, ahol hivatalos megjelenési kötelezettsége van/lenne a FIA-nak. Kérték a lemondásra szépen, majd csúnyán, ajánlottak renomé őrző kompromisszumot, de Max hajthatatlan. 24 autóklub (köztük a miénk is) írt  Maxnak lemondásra felszólító elbocsátó szép üzenetet, de ez sem hatott. Kapaszkodik posztjába, mint a képen a kínpadba. Ezért ne verjétek a seggét gyerekek! Minél jobban fáj, ez a hülye annál jobban élvezi...Max beírja magát az autósport történelmébe. A szakmai faszságait is nehezen emésztjük, de ezzel nem sikerült maradandót alkotni.  Na most tett róla, hogy bekerüljön a történelemkönyvekbe, mint az Ember Aki Soha Nem Mond Le.

Hmm...Kíváncsi leszek, honi sarjaink mikor jutnak erre a szintre. Szamos és Frank...Az ő távozásukhoz vajon minek kell majd történnie?

Címkék: autó fia max mosley

A bejegyzés trackback címe:

https://barrera.blog.hu/api/trackback/id/tr41494288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása