Jó paskolást, Mr. Mosley!

 2008.06.03. 16:58

Fel!

Támadunk!

Támadunk? Hülye vagy? Amíg Szamos és Frank urak ( mély tisztelettel, földig meghajolva, vallásos áhitattal ejtve ki neveiket(!)  ) ülnek az MNASZ elnöki székeiben? Konkrét állásfoglalás bármiben? Határozott vélemény? Ugyan...Jó szokás szerint kivárás, majd széljárás vizsgálat, aztán vitorlával szélbe fordulva legalaposabb seggnyalás, mély tisztelettel. Hiszen megmondták előre. Érdekes. A Magyar Autóklub vezetőinek volt bátorságuk aláírni a Max Mosleyt lemondásra szólító nyilatkozatot. A honi autósport vezetőinek meg nem...De mit csodálkozunk ezen? Hiszen Frank úr képviselt minket, a maga Ostermann KFT-jével, aki/ami a tejhatalmú ura a honi Formula 1-nek, és a Hungaroring RT-nek. Hű csatlósa és alkalmazottja Szamos Miki pedig némán asszisztál mindenhez.

Max pedig hűbéresei szerint nem kell távozzon. A bizalmi szavazáson 103-55 arányban mellette tették le a voksot. Tehát nácisat játszani kurvákkal nem bűn. Sőt mi több, ízléses. Elitélni sem kell. Igaz, hogy se a Forma 1-es csapatok vezetői, se a futamok rendezőinek többsége, se senki más nem kíván egy helyen mutatkozni a náci kurvákat istápoló Maxxel, nem számít. A perverz vénember ragaszkodik posztjához, mint kezdő buzi a vazelinhez. 2009-ig itt ragadt a nyakunkon. Sebaj! Ha Albert monaccói herceg nem, majd a mi Frank Tamásunk körbenyalja méltóságos seggét a Hungaroringen. Javaslom addig is egy megfelelően stílusos Wermacht egyenruha beszerzését, nehogy Max kényelmetlenül érezze magát nálunk. Esetleg egy Tigris tankot is, amivel Max unalmában az Adventure parkban szórakozhat kedvére. A nullás depóban lehetne a paskoló szoba, a hostess lányokat pedig lehet "paskolásra hajlamos" cimkével keresni...A videó alapján pedig lehet elemezni Max ízlését, nehogy csalódást okozzatok neki!

Címkék: f1 autó fia mnasz max mosley

A bejegyzés trackback címe:

https://barrera.blog.hu/api/trackback/id/tr2501690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása