Fodor minta

 2008.06.09. 18:11

Na.

Ez is megvót' Feleim. Kóka(dt) Jánosunk lekókadt teljesen, avagy a'la bukta van. Ma már csak a nemzeti bulvár számára volt hírérték, illetve nem is ő, hanem kedvese, egészen pontosan annak kivillanó fehér bugyija. Ne nézz így...Azért mert kék a szíve, lehet fehér a bugyija. Mer' az olyan romantikus, mikor Jánossal üldögélnek a leszállópálya mellett a fűben, a helikoptert várva, édes-bús melankóliában dudorásszák a meg nem értett zsenik forradalminak szánt SZDSZ himnuszát, és a rájuk leragyogó csillagok fényét elhomályosítja a bugyi csipke fehér villanása. Majd János arcán legurul az utolsó könnycsepp, és a helikopterrel beleszállnak a holdkeltébe.

 

Lássuk hát színrelépő utódját, a sokat próbált örök ezüstérmes környezettudatos Fodort. Aki még fogmosás közben is elzárja a csapot, aki szelektíven gyűjti a hulladékot, és aki igyekszik a helyzetnek megfelelően éppen a mérleg nyelvét játszani. És aki első nyilatkozatában megemlítette, hogy jobban bírja Orbán Viktort, mint Fletót. Mert mégis Orbánnal voltak kollégiumi szobatársak, és nem Fletóval. Ezt kéretik egyszer, s mindenkorra tudomásul venni! Hiába na. A kollégiumi fiúszoba fülledt oroszlánszaga, és a közös recskázások emléke nem múlik el nyomtalanul...

De második nyilatkozata már jóval szimpatikusabb, mikor kifejti, hogy a kettős beszéd csúnya dolog. Mert a választópolgárban kialakul a vélemény, hogy a politikus mást mond zárt körben, és mást a széles nagyérdemű publikumnak. Örülünk neki kedves Gábor, hogy ez végre feltünt, és eszetekbe jutott. Igaz ez a képzet már régen kialakult minden egészséges értékrenddel rendelkező választópolgárban, de a kedvedért szívesen teszünk úgy, mintha újat mondtál volna.

A harmadik hírértékűből kiderül, hogy a kolicimbi máris megkörnyékezte az előrehozott választások miatt. Na itt rögtön kiderült, milyen egy jó politikus. Úgy tesz mintha valóban elgondolkodna a dolgon. Közben azon röhög magában, hogy hiába minden, a recska csak recska marad. 1% támogatással statisztikai hibahatárnak kevesek vagyunk  egy előrehozott választáson, de persze, játszatok ki ígér többet játékot kegyeinkért. Mi meg szépen kivárjuk a 2010-et, és rohadtul bízunk a melegek, zsidók, cigányok,a bolgár, román és mindösszes kisebbségi csoportok, a kontroller szintig jutott értelmiségiek szavazatában, akik -talán- összetolják megszokásból azt az 5,001 %-t 18:50-re.

Ha mégsem, akkor elővesszük univerzális megmondó emberünket Horn Gábort, aki majd belemondja a kamerába, hogy:

-Azt mondtátok menjünk a picsába, lássuk be!

Címkék: kóka szdsz választások fodor gábor

A bejegyzés trackback címe:

https://barrera.blog.hu/api/trackback/id/tr82511594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása