Szeplőtelenül

 2008.04.22. 13:03

Az emberek hihetetlen dolgokra képesek a látszat fenntartásáért. Mert szájára vesz az utca, a falu, a kerület, a szomszédok...

Nincs ez másképpen nálunk sem. Van az utcában egy érdekes család. Apu-anyu-gyerek-unoka felállásban. Ebben semmi érdekes nincs, eddig. És ha azt mondom, hogy a nagyszülők állítása szerint az unoka szeplőtelenül fogant, mert megsegítette Őket a Jóisten? Bizony. A lassan középkorú lány nem a heti két délutánon megjelenő idősebb férfitól esett meg, hanem magától a jóistentől. Mert a jóisten megáldotta a gyermekkel, aminek nyílván semmi köze a délutánonkénti bezárkózásokhoz, a leeresztett redőnyök mögötti hancúrozásokhoz. Ahogy a mindjárt 8 éves Sárika feltünő, férfire hasonlatossága is csak a véletlen műve lehet. Ezt nem hiszem egyszer sem, de kétszer?

Mert a leány megint terhes.

Kíváncsi vagyok, az erkölcs mintaképe szülők miként ideologizálják meg a dolgot? Mi jön most? A Jóisten ennyire szereti Őket? A leány pedig egyenesen Szűz Mária földi reinkarnációja? Vagy majd nyomnak egy bibéről és porzóról szóló történetet? Vagy művelődnek kicsit, és előállnak egy váltivarú példával mint a csigák és/vagy a bohóchalak?

Aztán majd válik a dologból egy urban legend, miszerint a leány éjjel a wc-n férfiként ejakulált, aztán beleült az ejakulátumba, azok pedig hímnős egyedekhez méltóan feloldották a bőrszövetet, és utat találtak maguknak a petesejtig.

Címkék: idióták szexgép hazánklánya szeplőtelen fogantatás

A bejegyzés trackback címe:

https://barrera.blog.hu/api/trackback/id/tr22436910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása