Szimbiózis

 2008.04.24. 13:44


Na. Ezt is megértük.
Levetkőzött országunk Pokémonja, Poki Móni is.
Ok, a magyar Playboy 100-ik számát méltón kell ünnepelni, kell egy rendkívüli húzó név is a sok sablondroid mellé.
Móni pedig évek során végre nőt csinált magából.
Nem volt kis dolog a nem éppen szilfid alkatából ezt elővarázsolni.
Néha az volt az érzése az embernek, hogy szegény nem találja önmagát, pedig veszettül és mindenáron kereste. Többszöri búraváltás alatt-közben nézett ki szegény időnként elég furán...
A
Aztán rátalált a megfelelő diétára, fogyott erősen, éppen addig, amíg anorexiásnak bélyegezték. Majd egyszer csak megjelent nemrég egy bikini bemutatón, szálkásra gyúrva, kifeszítve, és máris ajnározta a média minden irányból.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Most pedig elérkezettnek látta az időt a vetkőzéshez. Meg nyílván volt az a pénz is...De végre egy pozitív példa a sok smink és photoshop nélkül széteső műceleb elé. Meg lehet csinálni, csak akarat kérdése ez is. A tetszés szubjektív, de az akarat elismerésre méltó. Móni 33 évesen megcsinálta önmagát. Íme a végtermék:


Címkék: hazánklánya pokrivtsák mónika

A bejegyzés trackback címe:

https://barrera.blog.hu/api/trackback/id/tr47440215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása