Szexi-e vagy?

 2008.05.06. 12:34

Többnyire roppant bosszantóak a spammerek, kéretlenül telefossák az ember postaládáját akciós Viagrától űber lottó nyereményig mindennel.

De néha van köztük gyöngyszem, mint ma is. ;-)

Megtudtam, mennyiért vehetek magamnak szexi testet így a nyár közeledtével, pusztán azért, hogy jól álljon rajtam a bikini. Bizony. Azt nem sikerült megfejteni, hogy a férfi keresztnevem@oldalam.hu összetételű emilem miként okozta azt a következtetést, hogy bikinit szeretnék hordani 190 centis szőrös, cseppet sem szilfid alkatú testemen, de ha már így alakult, akkor körbenéztem az ajánlatok között.

Első ajánlat a koplalás és torna lelkes ellenzőinek szól. (akár nekem is...) Irány tehát az első Physiomins szalon, ahol speciális szénhidrát mentes étrend vár sok folyadékkal és gyümölccsel, ( van szénhidrát mentes kenyér?) plusz néhány változatos csiribá kezelés, és máris ledobtam 5-6 kilót 13 alkalom alatt potom 80 ezerért. Ha ettől többet szeretnék, akkor a 32 alkalom, és 150 ezer forinttal kell a kasszához fáradni. Ha mindez kész, akkor máris úgy nézhetek ki bikiniben mint Liptai Claudia vagy Tallós Rita, mert rájuk büszkék referenciaként...

Nos. A két művésznő alkatának eléréséhez jelenleg kiadós hízókúrán át vezetne utam, így lapozzunk :))

Választhatok rádiófrekvenciás kezelést is, ahol lokálisan dolgozzák át a problémás testrészeimet az elektrokozmetika rejtett bugyrain belül. Has, mellkas, integető izom (gyengébbek kedvéért tricepsz drágáim...) kezelés után búcsút mondhatok a nem létező narancsbőrömnek és az 5 alkalomért számolt 90 ezer forintnak is. Fene tudja...Furi Gellernek is ezzel kéne foglalkozni, ha van aki elhiszi, hogy a rádiófrekvencia zsírt éget...Muhahaha...

Ha mindössze néhány kilótól szeretnék megszabadulni, akkor nem kell egyebet tennem, mint ultrahangos alakformálásra jelentkezni. Ebben az a jó, hogy nincs benne rossz. De tényleg! :-) A szlogen szerint mindenkinek ajánlott: "legyen szó szoptatási szakaszban lévő kismamáról, 20 éves széles csípőjű lányról, vagy kisebb túlsúllyal rendelkező 40 éves anyukáról."

Azt most hagyjuk, hogy elképzeltem, amint mellemen a kisdeddel bemegyek jelentkezni egy ilyenre :)) Húsz éves Kit-Car futóműves leány sem leszek már így 35 éves pasiként, de 40 éves picit túlsúlyos anyuka még lehetek, ha leszárad a tököm bármelyik kezelés alkalmával :))

A kezelés heti két alkalmas, 8 héten át tartó sorozatból áll, minek darabja 10-15 ezer forint testrésztől függően.

Végül, de nem utolsó sorban beiratkozhatok a fakírképzőbe is. Itt tűszúrásokkal fogyasztanak. Elsőre azt gondoltam, hogy ennyit kell rohangálni a szurkáló nővérkék elől, de nem. Mezoterápia. Ez a lényeg. Tűvel, szúrásokkal hyaluron savat (vigyázzál, kiművelődtem...) koffeint, és cinket juttatnak a bőr alá, amik megszüntetik nem létező cellulitiszeimet. Az összeszurkált bőrömet speciális krémmel kezelik (jah, szerintem Neogranormannal, hogy hegesedjen, muhahaha..) és máris készen vagyunk. A kezelés 8 alkalom, minek az árát már leírni is szégyellhették.

Hmmm...meg kell mondjam, csalódott vagyok. Sehol egy Norbi update dvd, híre nincs a Czanik Balázs féle kapufélfa aerobicnak, a Béres Szandi féle Súlykontroll balansznak, de még egy árva Bíró Ica jótanács kazetta ajánlat sincs.

Bár...ha jobban meggondolom, Béres Szandit az őszi akcióban fogják spammelni, mert az ő szlogenje:

Változz vissza!

Címkék: fogyás hülye magyar cellulitisz szexi leszek

A bejegyzés trackback címe:

https://barrera.blog.hu/api/trackback/id/tr22456466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása