Tetszenek az önérzetes nők.

De vajon önérzet az, ha büszkék vagyunk saját hülyeségünkre, és ideológiát gyártunk arra?

P.N.T.

Nem, nem a Pinát Nekünk Tesó egyesületről van szó, bár ennyi erővel akár róluk is lehetne.

Plasztikázott Nők Klubja, avagy Implikör, mert az igénytelenség kora lejárt!

Implikör Elit Club

 

Az impli.hu nem lenne, ha nem lennénk MI, az „implisek”, akik szívűket-lelküket kitesszük azért, hogy a plasztikázás ne csúfszó legyen ma Magyarországon hanem az igényesség velejárója.

Basszameg ezt mindig elfelejtem. Az implantátumtól leszek igényes. Szaladok is gyorsan, töltsenek belém valahová egy kis életmentő kollagént, vagy egyéb implanktot, mert 35 évig rosszul tudtam, és nem a rendszeres tisztálkodástól, normális ruhától leszek igényes magamra :))

Drága Hölgyeim!

Ha úgy nézek ki én is mint Pete Burs, akkor lehetek tag?

Remélem, mert ekkora picsa szájat nem csináltatnék csak úgy a semmiért. Még megsértődne hazánk két lábon járó plasztikbombája, Geronazzo Mária, és elirigyelné a számat :-)

De félretéve a viccet tanulságos és olvasmányos az oldal. Peeersze, le kell vonni az összegyűjtött cikkekből, mi érdekli az implanktos nőket :))

Címszavakban:

Szopóránccal szép az élet; Egyre divatosabb a punciplasztika; Ingyen mellek rászorulóknak; (naaaa...ne már, szétosztjátok? :)))  ) A mellnagyobbítás mellékhatása az öngyilkosság?

Nos...a Cosmo és Elle enciklopédiákból erre telik lányok. Lehet rá büszkének lenni, csak...Nem kell degradálni azokat, akik nem éltek eddig, és nem fognak eztán sem a plasztikai ktsz nyújtotta lehetőségekkel :-)

Címkék: plasztika szilikon hülye magyar implantátum hazánklánya plasztik woman szexi leszek impli

A bejegyzés trackback címe:

https://barrera.blog.hu/api/trackback/id/tr2458409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2008.05.30. 00:06:16

ezek elmebetegek, sajnálom és szánom őket. a köcsög sebészek meg gennyesre keresik magukat ezeken az elmebetegeken.. elég faramuci dolog.
süti beállítások módosítása