Cuki kis család

 2008.05.09. 16:25

Nehéz lehet az ángliusoknál híres focistának lenni. Sanyarú és keserű sors, az a sok edzés, futás, meg a protokoll....Nem is értem hogyan bírják.

De van, aki tetézi a bajt magának egy igazi telivér sznobériában szenvedő menyecskével. Ok, értem én, hogy egy ilyen nem szép fiúnak mint Wayne Rooney istenáldás egy Coleen McLoughlin forma asszonyka, (mert lássuk be, nem Rooneyról fogják mintázni a XXI század Adonisz szobrát) de ami sok, az még annál is több.

Coleen IS going to be Mrs. Rooney

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A kisnagyság pedig kiélvezi népszerűsége minden pillanatát, mintha egyenesen magához a walesi herceghez készülne hozzá menni :))

Szülinapi buliján egy hat(!!) oldalas kézikönyvből készülhettek fel a meghívott szerencsétlenek, mert mégis csak illő és arisztokratikus módon kell olyan emberek társaságában lenni, mint Gerrard és Rio Ferdinand.

Tényleg kicsi Coleen! Te nem olvasol lapokat drága? Tudod azokat, amik nemrégiben megírták, milyen arisztokratikus orgiába folytották az ünneplést a módfelett decens, ízeltlábú cukifiúk? Jah, biztos eltartott kisujjal markolták az őket kényeztető kurvák haját, és pukedliztek dugás előtt...

De mindegy is, a Rooney klán nem tartja magát ennyire arisztokratának, és Wayne unokahúga egy laza mozdulattal előkapta mellét a bevonulás alkalmával. Ajvééé...lett negy patália, cikk a mirrorban meg minden. Coleen bébi semmiből nem tanul. A 18-ik szülinapjára is hivatalos volt a Rooney família, és olyan igazi, rendőrszétválasztós verekedést  csaptak ünneplés gyanánt. Persze, szúrja az orrukat, hogy Coleen egyszerű parasztoknak tartja őket, kizárólag a legszűkebb családot hajlandó meghívni az egyébként is két helyszines esküvőre. Ők meg haszonlesőnek tartják a bébit, aki bólogató nejlonkutyát varázsolt Wayne fiúból a puncija szagával. Nos a kedves kuzinok újabb pukkasztó akciója, hogy a mellvillantós uncsitesó megmutatta frissen vásárol bájait, és megüzente Coleen kisnaccságnak, hogy ha nem tetszik, be lehet kapni :)))


Ismerjük el, uncsitesó nem rossz darab, pláne ez a polgárpukkasztó fellépés dobja az értékelését :))

Bevallom, rohadtul nem érdekel se a foci, se az ízeltlábúakat övező imádat, de ez a történés annyira tetszett, hogy egyrészt nem hagyhattam szó nélkül, másrészt kíváncsian várom Wayne esküvőjét.

Valami azt súgja, nem fognak unatkozni a meghívottak...;-)

Címkék: idióták rooney wayne blamázs cuki család

A bejegyzés trackback címe:

https://barrera.blog.hu/api/trackback/id/tr69461554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kisbaratod · http://kisbaratod.wordpress.com 2008.05.10. 09:27:17

Elég tapló ez a Rooney gyerek, de a focihoz azért van érzéke. A családja meg olyan amilyen. Azért kemény az a 6 oldalas felkészülni való... szerintem Rio Ferdinandék csak röhögtek rajta.
süti beállítások módosítása