Cs(í)ézy(ó)

 2008.05.14. 12:17

Na mostan mán' izguljunk Feleim!

Minnyá' itten van a nyakunkon a Ejróvíziós nótafa fesztivál, ahol megmérkőzik egymással a kontinens országainak összes X-Y-Z kategóriás dalnoka, az angol kukásfiútól (és tényleg!) a magyar bútoriparos kisjányig.

Honleányunk természetesen a Rakonczai tesók orrából elcseppent híg meleg lágy takonnyal fog képviselni minket, és a Balla bútort :))
Igaz a "megmérettetés" csak a jövő héten lesz, de a Csézy csapat már a helyszinen akklimatizálódik, hiszen szokni kell a belgrádi klímát, az akusztikát, és az sms szavazók hiányát.

Hiába na. A sikerért bármit.

Kívánom, legyen a csapatnak legalább akkora sikere, mint a pornósainknak a román Erotika Parádén, hátha egyszer nem csak pornó, de ejróvíziós nagyhatalom is leszünk :))
Ez mondjuk nem lesz könnyű Maria Bellucci vaginából 10 méter szalagot kicibáló magánszáma nélkül, de...Esetleg lehetne Ő is fellépő vendégművész a showban, és előadhatná a műsort amíg Csézy ezt a strófát énekli a dalocskából:


"Egy lány így él,

ugyanúgy mint én

csak vár, csak hív

és bármit kibír."

 

Címkék: eurovíziós dalfesztivál csézy kiválasztott hazánklánya

A bejegyzés trackback címe:

https://barrera.blog.hu/api/trackback/id/tr94468167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása