Kék a szive, arca csupa derű...

 2008.06.25. 14:45

Itt maradt nekünk János. Hurráéljen. A frakció nem engedte leKókadni egyetlen dalos madarát. Szerencsére!..tegyük hozzá gyorsan, mert szereplési vágytól félrészegen még a végén a Gigasztár 4 válogatáson kötött volna ki. Ezért szeretem én ezt a kékszivű, főnixét kereső pártot. Mert olyan megbízhatóan következetesek, nem csapkodnak össze vissza mint a címermadárkáik.

Ugyehogy?

Mert mit mondott Gusztos tegnap a tévében? Kóka monnyon le!

Demszky a neten és a sajtóban: Kóka monnyon le!...vagy lemondatjuk!

Erre ma a frakcióülésen:személyi kérdésekkel nem kívánunk foglalkozni...

Hellómi? Mivan gyerekek? Tele szaladt híg meleg fossal a zokni? Vagy mi történt? János közölte, hogy mennyit nem ad a pártkasszába ha picsánrúgjátok? Esetleg Horn Gaben a megmondóember nem jelent meg, és nem akadt más aki kimondja: ezek azt mondták, menj a picsába Jani. Lássuk be! Talán próbáltátok, de nem értette? Netán kéne egy tolmács? Vagy Fodor épp cigizni volt, és a dohányzóból beszűrődött intenzív fűszag a fejetekbe szállt? Tudom már! Fodor a tegnapi élményeit mesélte a cigizőben, és éppen azon röhögtetek, hogy mikor Fletótól programot kért, az moziba hívta, mert nem értette mit akar...Ezért nem maradt a teremben Janin kívül senki, ő meg saját magát nem kívánta lemondatni. Ahhoz képest, hogy tegnap még úgy néztetek ki, mint akik egymás tökét szorongatják, ma egész sokat elviccelődtetek a dolgon. Janinak még nyilatkozni is maradt elég ideje saját sorsáról. Az fel sem merül bennem, hogy egyikőtöknek sem volt pofája kiállni, és bejelenteni EZT...

 

Címkék: kóka szdsz demszky fodor gábor

A bejegyzés trackback címe:

https://barrera.blog.hu/api/trackback/id/tr32538860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása