Eltanáta' Pista bácsi??

 2008.05.14. 17:21

Eltanáta' Fővadász Úr? Mit Fővadász? Fő-Fővadász!

Nem, az eszem nem ment el, legalábbis nem teljesen. Az örök érvényű Vuk idézettel csak Gyenesei Pistabá tevékenységét aposztrofáltam.

Ki Gyenesei Pistabá? Majdnem miniszter lett. Önkormányzati. De a fránya SZDSZ leszavazta. Pedig annyira vonzó volt a programja...Nyakkendő nélkül leültette volna a politikusokat egy pohár bor mellé, és kockás papíron irogattak volna mindenféle okos dolgokat. Gondolom kis házi kolbász, szalonna is játszott volna a hangulat kedvéért, némi házi pálesz kíséretében. Vonzó és ötletes nem? Egy miniszter jelölt mi mással is ötletelhetne?

Nem is értem, Gulyás József képviselő urat, mi nem tetszett ebben? Szereti a nyakkendőt, és nem válna meg tőle semmi pénzért? Vagy a kockás papírral volt baja? Pedig okos ötlet ez, hiszen ha ötletek nem jönnek, akkor legalább egy fasza torpedó vagy amőba partit improvizálhattak volna az urak. Az ért volna annyit, mint a jelenlegi tevékenységük...

Pistabá őszinte ember. Ő nem él a kormány és ellenzék parasztvakító szövegeinek egyikével sem. Megmondta kerek perec:

"Nem készül önkormányzati reformokra, és nem tud több pénzt sem ígérni a konvergenciaprogram miatt."

Hmm...Úgy látom előnytelen, ha az ember nem tagja egyik pártnak sem. Nem szólnak a tagtársak, hogy te Pityu! Néha füllencsé' bazzeg, mert hazugság nélkül sikeres politikus nem lehetsz! Valamit mondani kell, ígérni, reformokkal dobálózni mer' az divat. Mégse lehet szalonnától zsíros, bor és hagymaszagú kockás papíron interpellálni, törvénytervezetet benyújtani!

Pedig Pistabá érdekes ember. A Fidesz szerint köztörvényes bűnöző, kinek neve bűncselekményeknél merült fel, öt esetben folyik nyomozás, ahol érintett lehet.

Kíváncsi lettem, és rákerestem a neten. Opppsz...Pistabá rendelkezik saját honlappal, bloggal. Hellómi? Nyílván beleolvastam mindkettőbe, és kirajzolódott egy ember jellemrajza...Aki nyílvántartja beszédei hosszát, szövegét, de még azt is, mikor melyik oldalon mekkora taps fogadta szavait. Erről javasolnék egy összesítést, a jobb vagy bal oldal tapsikolt lelkesebben :))

Pistabá egyébként is vidám ember...Szereti a fellépéseket, jól áll neki még a bohóc jelmez is :))

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 De az igazi csini, az nem ez...Hanem a közös rétes nyújtás Fletóval, kék babos kendőben és köténykében...Ez vajon hol készülhetett? A friss kormánytagok felkészítő tréningjén?

Címkék: politika miniszter gyenesei istván

A bejegyzés trackback címe:

https://barrera.blog.hu/api/trackback/id/tr9468645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása