Kiválasztottuk!

 2008.05.19. 17:12

HurráÉljeeeen!

Hát itt van! Hát megvan! A nagyszerű, a fantasztikus, az ámulatba ejtő, borzongató, nevével gay pornósztárra hajazó Danny Blue!

A KIVÁLASZTOTT !

Az utód, a méltó! Végre végre végre! Nem győztük mi magyarok kiizgulni, hogy vajon igaza lesz-e a bűvészfórumnak, ahol az első adás után megmondták a tutit! :) De nem csalódtunk. Danny, kinek  ezentúl javasoljuk a Potter vezetéknév használatát, kiválasztódott! Megnyerte a Mágustusát, ővé a tűz serlege, a fele királyság és a legbambább arcú modellbébi.

Igen, bizony Feleim! A szombat nem csak Furi Geller utódjának kiválasztását hozta, hanem a TV2 túinvan megtalálta Kiszel Tündéét is Hargitai "Basszameg" Bea személyében. Nehéz volt, de sikerült! Ennyire őszintén rettegő buta bociarcot még Tüncitől sem láthattunk, ezt megjátszani nem lehet. Erre születni kell. Isten bocsássa meg nekem, de  rögtön az jutott eszembe, hogy hamár kiválasztás, akkor természet anyánk lehetne gondosabb. Régen ezek az emberek a Taigetoszon végezték...Na mindegy.

A TV2 ismét kitett magáért. Hozta a hibát, amit a stúdióban fingot, pisit, kakit vezényszóra visszatartó nézők élvezhettek végig. A beszámolót olvasva remekül szórakoztam, és véletlenül sem vagyok meglepve a dupla aljú bőröndön, az eredményen, és egyáltalán semmi máson.

Hargitai  Bea is lényegesen jobban tetszett talpig bőrben, mint majréban ;-)

Címkék: hargitai bea danny blue uri geller kiválasztott

A bejegyzés trackback címe:

https://barrera.blog.hu/api/trackback/id/tr55477143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása