Talmageddon

 2008.05.21. 01:20

Nem is tudom, sírjak vagy röhögjek....
Siralmas vagy nevetséges, ha egy sportoló életében eljön a pillanat, mikor bizony saját "nagyságát" aprópénzre váltja, és a dollár jelek peregnek a szemei előtt?

Talma és a management kiszámolta, kinek mennyit kell fizetni a Gábor interjúiért.
Már ha interjúnak nevezzük az "érdekeit" képviselő WCC KFT. PR közlönyeit, amit átszerkeszteni nem lehet, változatlan formában kell megjelentetni.

Vagyis az újságíró nem azt kérdezi meg, amire kíváncsi, hanem kell vagy sem alapon fizet nem keveset azért, hogy a saját lapjában Talmácsi Gábor jelen legyen. A kereskedelmi tv-k éppen úgy fizetnek, mint a Baktalórántházai Harsona, ha cikket akarnak.

Érdekes ez...A feltörekvő motor és autóversenyzők járnak a nyakadra, igyekeznek jó kapcsolatot ápolni a megjelenés reményében, gazsulálnak, hozzák a képeket, videókat, megy a "mikor írnál pár sort" érdeklődés...Aztán eltelik pár év, és a számlát hozzák, hogy beszélek én Tesó, ha megfizeted....

A Magyar Sportújságírók Szövetsége tiltakozik. De minek? Hagyni kell gyerekek, nem megvenni, nem közölni, egy képet, egy betűt sem. Azán pedig engedni kell a bajnokot elszámolni a rajongóival. Már ha lesznek még neki addig.

Ilyen ez a popszakma...

Talma tarifák itt....

Címkék: hülye magyar talmácsi gábor tarifák

A bejegyzés trackback címe:

https://barrera.blog.hu/api/trackback/id/tr34479806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása