Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mária Le' Szopkovics

 2008.05.28. 10:24

Minden napra jut egy kis Geronazzo Mária manapság.

Tegnap a Subbán rágták a témát hosszasan, ma a Velvet és a Mokka foglalkozik a kollagénzacskó frissen induló pornós karrierjével. Minden honi pornós Atyja, Kovi nyilatkozott a dologról.
Elmondta, amatőrnek számít, de bizonyítani szeretne.

Szociális tapasztalatai miatt fiatalokat megszégyenítően fog teljesíteni.

Ez a remekbe szabott mondat ütötte meg érzékeny fülemet. Milyen szociális tapasztalatai lehetnek egy ilyen szerteszabdalt, emberre kevésbé hasonlító nőstényördögnek? Netán az, hogy munkaszerűen árulta magát az interneten? Vagy ő volt a nyugdíjas, magányos, rászoruló urak gyámolítója, aki rászorultsági lapon szájjal lerántotta őket havi kétszer? Vagy fiatal sihederek gyakoroltak rajta felvilágosítás gyanánt? Vagy a lakóhelyénél illetékes Területi gondozó szolgálat tagja volt? Míg kollégái ápoltak és etettek, bevásároltak és takarítottak, addig ő a szexuális szükségeket elégítette ki? Elképzelni nem tudom.

Mindenesetre Kovi nem bonyolítja túl a dolgot. Nem bajlódnak forgatókönyvvel, cselekmények kidolgozásával, szerepekkel és egyéb időt húzó marhaságokkal. Egy jelenet, tíz férfi, Mária szája, és a mérhetetlen sok szopás. Máriának ennyi jut, ebben kell maradandót alkotnia.

Én azért ha Kovinak lennék, csinálnék a jelenet végén egy szpotot Máriával...Hogyan tud megszólalni 10 lerántott farok után. Vajon képes-e egyáltalán erre? Aztán írnék egy meleghangút róla, és elküldeném az impli.hu szerkesztőinek publikálásra :-)

 

Címkék: szex pornó szopás plasztik woman geronazzo mária

A bejegyzés trackback címe:

https://barrera.blog.hu/api/trackback/id/tr20491401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása