Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szájpornó

 2008.05.30. 09:23

Mária történelmet írt. Méltán lehetünk rá büszkék. Szerdán túlesett élete első pornó forgatásán, amit mint kiderült részben önmaga finanszírozott. Sacc/kb 1 millájába került, hogy a tervek szerint 10, a valóságban 9 (kevésbé) önként jelentkezőt kényeztessen azzal az orbitális szájával. Az egy kihullott versenyzőnek meg nem állt fel, így Kovi Atyánk hazaküldte. Teljesen megértem szerencsétlent, amikor ez az arc nézett vissza rá kitátott szájjal...Nekem se állt volna fel.

 

 

A többiek sem voltak igazán legények a gáton, a forgatás szünetében KoviAtya feddésben is részesítette őket:

„Stop, megállunk! Utoljára az érettségi bankettem után dugtam így”

Hiába na. Ezt a valamit még a hivatásos pornóművészek se kényeztetik igazi, lankadatlan lelkesedéssel. Mária ráadásul kicsit túl is vállalta magát, tapasztalatból megtudta, hogy méretes száj ide, keresztül szopott élet oda, a mélytorkot bizony gyakorolni kell, különben hörgés és fulladás a vége. Sebaj, a végére kicsit elfáradt, de lelkesedése nem múlt el, így miután spermafürdőt vett a spriccelni képes versenyzőktől, készséggel áll a sajtó munkatársainak rendelkezésére. Úgy azon gecisen. Ha már szenzáció, akkor legyen minél ütősebb, gondolhatta magában. Vagy egyszerűen csak bizonyítékot akart szolgáltatni a világnak? Sosem tudjuk meg.

Mindenesetre kíváncsi leszek a film forgalmazására, meg arra is, hogy Mária karrierjében ez első, vagy utolsó állomás? Elgondolkodtató arány, hogy kilencből egy férfiember jelentette ki: fel tudtam izgulni a nőre. Neked lehet valami baj a fejeddel barátom. A nekrofília betegség, amit kezelni lehet, a nőket pedig felismerjük messziről. Szerintem ez a Garfildbe oltott cápaszájú nőstényördög szinte biztosan nem az.

 

 

Update:

Nőstényördögnek saját honlapja is van: http://www.mariageronazzo.com/

Csak erős idegzetűeknek :))

Címkék: szex pornó idióták hazánklánya geronazzo mária

A bejegyzés trackback címe:

https://barrera.blog.hu/api/trackback/id/tr13494634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása