Nemzeti hátha

 2008.06.02. 23:50

Na. Ezen se jutunk túl egykönnyen.

Igaz is, miért jutnánk rajta túl könnyedén? Hiszen a nevében is benne van, nemzeti azaz magyar sajátosság.
A vita, meg a harc. Jah, meg a mindenáron is. Jószándék ide, jótékonyság oda, nyerni kell !
Veszíteni, netán sportszerűnek lenni meg nem tudunk. Megsértődni azt bezzeg igen, jó hosszan és tartósan.

Jézus Krisztus Szupersztár honi reinkarnációja megharcol a megtermett fotelpatkányra hasonlító Hajassal. Sasvári szerintem annyira azonosult a megváltó szerepével, hogy általános evidenciának tartja, neki elsőbbség alanyi jogon jár, mint göthös cigánygyereknek a kiemelt családi pótlék.
Hajas pedig...Szerintem ennek orális fixációja lehet kétoldali reumitisszel együtt, hiszen a mereven görcsben álló középső ujjait, és a száját elhagyó "szopjál le(!!)" mondatott bárki láthatja, aki megnézi a videót. Mindez élő egyenesben, a kamerával szemben, Szujó Zolink élénk kommentálása mellett, a nézők előtt odítva.
Végülis...ha már okádunk, okádjunk nagyot! Nem hányás az, ami nem fröccsen be a pálya közepéig egy jótékonysági futamon!

Az mondjuk kevésbé zavar, hogy Jézus és a Fotelpatkány nem lesznek barátok többé, nem készül bodor vagy éppen lenyalt háré Hajasnál, nem lesz ingyen jegy a premierre.
Az jobban zavar, hogy mi itt jó érzésűek fogdossuk kavargó gyomrunkat,a környékbelieknek pedig ismét van mit röhögi rajtunk magyarokon.
Bizony.
Ez a két szaros marakodó óvodás minket, magyarokat képviselt volna a Raiffaisen jótékonysági futamán. Ezek után kétlem, hogy bank nálunk költené a jövőben a pénzkeltetőben fiadzott forintjait jótékony célra. Nincs az a hülye, aki szeretné ha a nevét Fotelpatkány feltartott középső ujjával együtt aposztrofálnák...

Címkék: idióták hülye magyar hajas lászló nemzeti vágta sasvári sándor

A bejegyzés trackback címe:

https://barrera.blog.hu/api/trackback/id/tr83500474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása