Nevörending sztori

 2008.06.10. 11:28
Hányszor kell megbukni valakinek ahhoz, hogy észrevegye: nem kedveli a közönség.
Durvábban fogalmazva a kutya nem kíváncsi arra, hogy ő sztár akar lenni.
Igen, hazánk antisztárja, Csézy került újra megalázó helyzetbe. A nulla jelentőséggel bíró Bravo-Otto gálán kifütyülte a közönség, már azok, akik nem álltak háttal a színpadnak.

Kishusom!
De most tényleg. Nem elég még? Értem én, hogy a cicavízión elért utolsó előtti helyet kompenzálni akarjátok apuval, de ehhez megfelelőbb helyszín lenne a mezőkeresztesi Áfész raktára az állomáson. Fasza magas a rámpa akár egy színpad, a kövesdi rajongótábornak sincs messze, és a falubeliek őrjöngve tapsolnának mert -őket még- apu meg tudja fizetni. Oda öltözhetnél magadnak, énekelhetnél magadnak, és te lehetnél az ünnepelt díva. Még a polgármester is személyesen gratulálna, cserébe a hivatalnak adományozott új bútorokért.
A hallatlan sikerről cikkezne a Keresztesi harsona címlapon, és mindenki boldog lenne.

Merni kéne egy lehelettel kisebbeket álmodni. Vagy levetkőzni a plebejusi gőgöt, és megpróbálni eladható "terméket" csinálni magadból. Mert a Rakonczai tesók orrából felszívott híg meleg takonyra nem kíváncsi a "műértő" közönség. Tudom. Tudom, faramuci dolog, mikor a kultúrsznobok utálják az ország sznobériában szenvedő pacsirtáját, de hidd el, öklendeznie kell az embereknek, ha a pacsirta pörköltet erőszakkal akarják lenyomni a torkukon. Akkor is, ha ezt egy dívának öltözött Csipkerózsa próbálja megtenni aranyvillával, és decensen eltartott kisujjal.

Így Erzsikém drága én nem erőltetném azt a Viva Comet átadót sem. Szerinted három kategóriában is esélyes vagy. Szerintem inkább kérdés, hogy a Balla Bútor logója feltünik-e a támogatók között...Mert ha igen, akkor -talán- legalább kifütyülni nem fognak. De ha mégis, akkor sértődj meg ránk úgy igazán, és vonulj vissza tyúkot kopasztani. Tudom, az nem CsipkerózsaKirálylányos, de legalább testhezálló feladat.

Címkék: idióták csézy hazánklánya

A bejegyzés trackback címe:

https://barrera.blog.hu/api/trackback/id/tr32512710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása