A pénznek szaga...

 2008.06.11. 12:29

A pénznek van szaga,

csábító édes illata,

orrodba költözik a mámor,

kapitalista lesz a kis picsából...

 

Bizony Feleim, így megy ez. Mónika 11 évesen megszült és szenzáció lett. Tele lett a hírrel minden média, nyilatkozat hegyek röppentek, tudósítottak még a légyszaros asztalterítőről is. Meg mamáról, aki elmondta, ő biza nem világosította fel a jányát, magától tanulta meg, hogy a "fiúknak pöcijük van, a lányoknak meg puncijuk". Aztán ha ezt a kettőt összetesszük,úgy válhatunk keresővé a nagy magyar szociális háló jóvoltából.

Így lett ismert Abaújvár mint falu, ami a világvége után található, ahová a madár is kifejezetten csak akkor megy, ha ott valami konkrét dolga van. Május 31. óta megnőtt a turizmus, a média emberei népesebb számban képviselték a települést felkeresőket, mint a tavalyi áthaladók összesen. Aztán az egyik elkövette A HIBÁT. Pénzt adott a családnak. Naná, hogy felütötte fejét a vérszem. Már nincs ingyen beszéd, filmezés, fényképezés. Hóóógyisne! Még csak az kéne! Fizessen a firkász ha tudósítani akar!

Erre rögtön volt esze kedvesmamának. Erről időben fel kellett világosítani a gyereket, mert ez fontos. Hiszen ötödikes, igaz a számtan szarul megy, de a számokat már felismeri. Ha már a szexuális felvilágosuláson átesett jó kisebbségi autodidakta módon, akkor legalább ezt tanítsa meg édesmama. Meg a segélyezési űrlapok helyes kitöltését.

Kíváncsi leszek, mekkora "bevételre" tesznek szert így. Mert ha híre megy, akkor elindul abban a kultúrkörben az új megélhetési hullám, a környező falvak fiataljai majd verseny szülnek, ki tudja a fiatalsági rekordot megdönteni, jövedelemhez juttatni a népes pereputtyot.

Jaaaah...az így született purgyéknak nem lesz felelősségre vonható apja még véletlenül sem. Általános amnézia lesz, amit majd megírhat az Amnesty International a következő jelentésében.

 

Címkék: romák idióták hülye magyar roma jogok

A bejegyzés trackback címe:

https://barrera.blog.hu/api/trackback/id/tr71514535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása