Alarm! Pozor!! Riadó!!!

 2008.06.12. 14:09
Készüljetek!
Bármikor megtörténhet!
Már tegnap! Vagyis izé...Már holnap!
Mi is, drága ébren is álmodó narancs inges barátaim?
Mi fog megtörténni már holnap? Egymás ölébe öntitek a sört félrészegen behugyozva, hatalmi mámor szelétől kómásan Balatonszárszón a szállodában? Miközben csapatkohéziós tréningen módosítjátok a választási kerületek elnökeinek tudatát?

Oké, csak hagyjatok már békén ezzel a folytonos alarmozással. Vagy fizessetek be minket választópolgárokat is Balatonszárszóra. Aztán a költségeteken tökünket áztatva majd alarmozunk mi is.

Mert mit is mond az egyik narancs inges:

"...ha véletlenül mégsem lenne idő előtti voksolás, amihez azért komoly reményeket fűznek, akkor sem árt, ha edzésben, illetve folyamatos riadókészültségben tartják az embereiket."

Mi lesz ebből az Orbánból? Miniszterelnök jelölt, vagy atlétika edző? Persze, kedves narancs inges egyszeri juhászlegények. Kiáltozzatok csak farkast folyamatosan, aztán mikor tényleg eljön, akkor a rajtállásban elgémberedett aktivista majd reumától kínozva baszik nektek szaladni sokadszor :-)

Címkék: fidesz orbán viktor átverés balfasz

A bejegyzés trackback címe:

https://barrera.blog.hu/api/trackback/id/tr23516480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása