Mivel borítsuk ki gyógyszerészünket?

Próbáljunk kizárólag patikában kapható Vichy terméket vásárolni tőle.
A siker, és a kiborulás garantált.
Pláne, ha az akkurátus-öntudatos hölgy versenyző ott, abban a pillanatban gondolja felállítani a sokat reklámozott személyes bőrdiagnózisát. A patikárius hölgy bajban van. Az aranyér kenőcsök jótékony hatásáról, a paracetamol előnyeiről órákat képes lenne himnuszt zengeni, de a kozmetikumokról szemmel láthatóan fogalma sincs. Márpedig egy mai öntudatos nő nem vesz meg semmit addig, amíg pontosan nem ismeri saját bőrének PONTOS diagnózisát.
Megértem, valahol igaza van. A termék nem olcsó, ráadásul baromi sokféle.

Ahogy sokfélék a sorban mögötte álló emberek is, akik előbb hangos sóhajtozással, majd morgolódással fejezik ki türelmetlenségüket.
Hölgyversenyzőt mindez nem érdekli. Ő úgy véli, végre eljött a pillanat, Ő most mindent megtud a patikárius hölgytől.
A feladat nem egyszerű, mert a sorban állva gyorstalpaló ingerfolyammal magamra szedem a tudást, hogy csak bőrdiagnózisból 4 féle van.

Hurráéljen, végre tanulok ismét valami abszolút haszontalant...

A patikárius hölgy előszed minden létező információs anyagot, és mindketten tanulmányozzák bőszen.
Hölgyversenyző aktív érdeklődéssel, patikárius hölgy enyhe idegbajjal, mert ő hallani vélte a sorban elhangzó morgások között a csodatermék végbélkúp formájában történő alkalmazására tett javaslatot.
Az előttem álló koravénlány nem bírja tovább a kéretlen kozmetikai továbbképzést, és a kezében gyűrögetett vénnyel felszólítja a patikárius hölgyet:

-Legyenszives kiadni a pelenkáimat! Tűrhetetlen, hogy nagymamámnak azért kelljen bevizelni, mert önök nem képesek választani ezekből a szarokból!

Kettő pillanat alatt alakul ki az elégedetlenségből fakadó lincshangulat, Hölgyversenyző replikázik, Patikárius elindul a raktárba a pelenkáért (addig sincs tűzvonalban), közben főfő patikárius előjön a rejtekadó irodából, és csitítaná a kedélyeket.

Ekkor feladom, és azzal a cinikus gondolattal ballagok kifelé, hogy vajon van-e a csodatermékek között olyan, ami nagymama pisa áztatta fenekére is jó?

Mert akkor Hölgyversenyző ajándékba vehetne, és mindenki boldog lenne. 

Címkék: gyógyszertár kozmetikum gyógyszerészek

A bejegyzés trackback címe:

https://barrera.blog.hu/api/trackback/id/tr12518040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása