Rendőr a pácban.

 2008.06.18. 12:31

Kitálalt egy szerv a sajtónak. Mert őt bizony elbocsátották, és nem állta meg szó nélkül a történteket.

Most pedig nem tudom eldönteni, jó ez nekünk, vagy sem? Kell szembesülnie a honpolgárnak azzal, hogy bizony napi büntetési kvóta van egyes kapitányságokon? Vagy éljünk a gyanúval, hogy minden kapitányságon ez megy? Netán gyártsunk összesküvés elméletet, és feltételezzük, hogy az V. kerületben a polgármester (ar)Rogán(s) Antal keze és elvárása is belejátszik a dologba? Hiszen neki már az óvodában is parkolóóra volt a jele...

Régi urbán legendek keringenek a bírságolás mikéntjéről, kvótákról, "eladásra" ítélt bírságtömbökről. Újabb és újabb eszement szivatások kitalálásáról. Aktuálisan például az egészségügyi doboz szavatossági idejéről. Megromlik benne a kötszer, meg a kisolló? Nem mondta még ezeknek senki, hogy azt bizony nem megenni kell? Meg az izzókészlet...Na aki ennek meglétét fírtatja, azzal egy hétig első izzót cseréltetnék francia kocsikon, szigorúan útszélen!

Igazából kíváncsi arra lennék, hogy a megfelelő hivatás és kötelességtudattól vezérelt, és megfelelően teljesítő Héket mivel jutalmazzák? Mert ha elvárás van, akkor célprémium is kell legyen. Mi lehet ez? A hónap járőre egy havi ingyenes parkolási lehetőséget kap az V. kerületben tetszőleges helyen? Vagy egy arcképes kitűző a jutalom (ar)Rogán(s) polgármester mosolygó arcképével? Esetleg a legszorgosabb nem kap tockost egy hónapig, ha valakinek az öltönyös valakijét megbünteti mérhetetlen megfelési vágyában?

Sosem tudjuk meg. Mindenesetre ha az V. kerületben járunk, legyen kéznél egy öltöny, meg egy drága autó. Mert az hasznos lehet.

Címkék: rendőrök bírság balfasz hülye magyar

A bejegyzés trackback címe:

https://barrera.blog.hu/api/trackback/id/tr50527034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása