Szegény Feri.

 2008.04.15. 20:23

Csak áll a kör közepén, nézi a sok hadonászó szdsz-es kezet, és nem tudja hirtelen melyikre is verjen rá először.

Kóka(dt) Jani felfelé álló középső ujjára? Mert ugye lehet a kormány összes szándékát fikázni lelkesen, minden mindegy már alapon...Csak nem kell csodálkozni, ha Fletó bepöccen és "de bátor ez Elnök úr" felszólamlással otthagyja mint eb a szarát.

Kóka(dt) úr nem adja fel, és mondja tovább:

Kóka szerint inkább az a megoldás, hogy a magas jövedelmű csoportok jóléti támogatásaira kell rákérdezni. "Tudjuk, ez sok érdeksérelemmel jár és a miniszterelnök úr mostanában nem híve a sérelemmel is járó változtatásoknak."

Fleto alig visszaér(het) a helyére vörös fejjel, máris a kezébe adják Demszky újabb pénzt tarháló levelét, nézheti a felé nyújtogatott tenyeret.

Pedig Demszky nem adományt(mi mást basszus??) kér:

 Az állami költségvetésbe befolyó adóbevételek több mint harmada a budapesti cégektől és magánszemélyektől származik. (...) Másként fogalmazva: Budapest a költségvetés nettó befizetője."

Na vááárjál....:))

Most mivan? Kóka(dt) szerint a magas jövedelműek jóléti támogatásaira kell rákérdezni. Demszky szerint pont miattuk "jár" Budapestnek minden lóvé soron kívül. Ezek nem beszélnek egymással? Végülis...ahol az ügyvezető testület sem legitim, ne is várjunk két egyformán beszélő politikust :)))

Érdekes. Az SZDSZ kormány oldalon reformokat akart, megszorító drasztikus változásokat, Budapesten meg szórná számolatlanul a lóvét? A BKV anomáliáit nem felszámolni kell, hanem szó nélkül kifizetni? Antall Attilának is két hét után jut eszébe nyilatkozni, hogy a végkielégítéséről szóló 60 milla csak városi legenda?

Mellesleg kapja be Demszky is, és a BKV is. A magyar adófizetők évi 50 milliárdot adnak össze a BKV működésére. Függetlenül attól, járnak-e vele vagy sem, pestiek-e vagy vidékiek.

Legyen ez elég. Elhiszem én, hogy sok az éhes száj, sok jókáderembert kell megetetni, de 134 milláért tanácsokat kérni mégis luxus, amikor "szakértő vezetőgárdája" van a cégnek, akik éppen ezért kapják a fizetésüket.

Vagy nem?

Címkék: bkv kóka demszky fletó

A bejegyzés trackback címe:

https://barrera.blog.hu/api/trackback/id/tr15427173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása