Szép volt Jani!

 2008.04.23. 11:45

Hetek óta tart a huzavona az internet adó ügyben. Pártunk és kormányunk a kulturális járulékkal terhelt övezetbe vonná az internetet is, és 0,8% adóval kéne többet fizetnie érte mindenkinek.

Ha jól belegondolunk, önmagában felháborító, de a pont leszarom kategória az én esetemben 60 Forint, amivel havonta hozzá kéne járulnom a nagykasszához.
Ettől jobban idegesít az Artisjus kollektív bűnösség elmélete, miszerint beépítenék az illegális letöltők okozta károkat előre, minden internet felhasználó havidíjába.

Hagyjuk a módosító javaslatok anomáliáit is, (pl csak azok fizessenek, akinek a szolgáltatásáról pornó tartalmak is elérhetőek...igen, ilyen van, hiszen ez Abszurdisztán) meg a bizottság szakértő összetételét is...
Vegyük észre a felmentő sereget, az internet előfizetők jótevőjét, a családi kasszák gondos őrét, az adócsökkentések atyját Kóka(dt) Jánost. Mert Ő kiáll értünk!

Módosító javaslatában értünk tesz és dolgozik. Csakis értünk, szegény és szerencsétlen, sarcolható internetezőkért:

"egy Kóka János jegyezte módosító javaslat nem vetné el az ötletet, hanem a kormány által javasolt 0,8 százalékot 0,7 százalékra csökkentené."

Köszönjük János!
Leborulok nagyságod, fényességes jóságod és belátásod, mérhetetlen jóindulatod előtt!
Igen! Ilyen politikusok viszik előre ezt az országot, öntse el a hála és szeretet kicsiny szívünket azért a 7 Forint 50 fillérért, amit megspórolsz nekem/nekünk havonta! Ebből évente kijön egy félkiló kenyér! (ma még...)
Nevedet övezze hála ima, és ezer fohász!

János, ki vagy a parlamentben,
jöjjön el a Te országod,
ne hervadjon neved, s titulusod,
légy Te az SZDSZ fényességes csillaga,
a népünk jótevője, adók csökkentője,
ne árthasson Fodor se Kuncze,
jöjjön el a Te országod, mert Tiéd az ész,
a jóság és a hatalom!

Ámen.

Címkék: kóka idióták blamázs internet adó

A bejegyzés trackback címe:

https://barrera.blog.hu/api/trackback/id/tr83438445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása