Pléhgörl

 2008.04.29. 12:21

Bezár a játékgyár, írja a Blikk.

Legalábbis idén szünetel a hazai droidgyártás fellegvára, a playmate választás. Radnai Péter szerint elérték a csúcsot, szerintem pedig ettől lassan nincs is lejebb. Pléhgörlök, egyenszájjal, egyforma mellekkel, szőkén vagy feketén, a barna is kuriózumnak számít már. Egyforma sminkes, egyforma kozmetikus, egyensebész, egyen jövőkép, még az üres tekintetük is egyforma.

 

 

 

 

Kifulladtunk. Szerintem az elégnél is többen vannak így is, megtelt már velük hazánk kicsiny piaca, húzta már le rolót tv műsor, aki ezen "hírességek" viselt dolgaival kívánt foglalkozni.

Nem is csoda. Kit érdekel Dundika nászútja napi egyenesben, csinált problémákkal? Lassan senkit, Így Ő is a zeneiparban próbálja kamatoztatni "tehetségét", pár hasonló sorstársnőjével együtt.

Niki Belucci óta divat lett ez is. Jót röhögtem Majka beszólásán, de igaza van. Mit is csinálhatnak a játéklányok, ha mint celeb nem érvényesülhetnek? Mehetnek lemezt pörgetni, realitybe mutogatni mennyire nem tudnak főzni, vagy lehetnek zsűri a méltán híres, és persze szinvonalas Szexi-e vagy-e, vagy nem-e vagyol szexi-e műsorba :))

Nézegettem a 2007-es választás döntőseit, és elgondolkodtam. Ezek a lányok messze vannak attól, amit én NŐnek hívok. Pont azt veszik el, ami a csajozás szépsége. A vadászat izgalmát. Amikor összejössz egy lánnyal, és először bontogatod ki a melltartóból. Lelkes várakozás, mit találsz...Nem pedig a Kőbányai Bőrdíszműves és Plasztikai sebész Kisszövetkezet garantált újabb "remeke" jön elő a melltartó alól, amin aztán rágódhatsz mint cézár kutya a focilabdán...

Címkék: playboy playmate hazánklánya

A bejegyzés trackback címe:

https://barrera.blog.hu/api/trackback/id/tr62446942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása