Farkangyal

 2008.05.08. 09:42

Az emberi társadalom hímegyedei érdekes habitussal bírnak időnként.

Küzdenek komplexusokkal, kínlódnak, szenvednek és kompenzálnak ezerrel.
Próbálják a magukban lévő képet közvetíteni a külvilág felé, hátha legalább az rohadtul macsónak látja majd őket.

Erre a legalkalmasabb eszköz az autó. Rövid a farkad? Netán kicsi vagy és nyeszlett?
Vegyél egy igazi önbizalom növelő vasat!
Olyat, amiből büszkén könyökölhetsz ki a lámpánál, nem leszel suttyó kopasz Béjemvés, öltönyös Mergás (mert az nem is macsó bazzeg!) a konszolidált Auditól pedig mentsen isten...
Legyen a vas nagy és feltűnő, igazi nyomulós verda, a szabad világ jelképe.

Hummer legyen, ez egyértelmű! Valami fasza színben, ami világít a forgalomból messziről, mert mi értelme az egésznek, ha nem látszik messziről? A kanári sárga éppen megteszi. Igaz nyáron belepik a muslicák, meglátszik rajta az utolsó légyszar is, de mit sem számít, ennyit megér a feltűnés...!



 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mitől látszol még tökösebbnek? Nyílván a szlovák rendszámtól. Lássa a világ, te nem vagy lúzer, hiszen ismered a kocsihozatal összes trükkjét! Naná, hiszen a háverek is megmondták már a tutit régen...De ez sem kerek egész teljesen...Hiszen kéne még valami ütős, igazi odabaszós jel, valami, amitől aztán tényleg az utak koronázatlan királya lehetsz, ami elő pillantásra megkérdőjelezhetetlenné teszi önnön nagyságodat, aminek látványától megrettennek az utadba kerülő mazsolák, és fejvesztve kotródnak el utadból.

Valami fasza szöveg kéne. A no fear matrica találó lenne, de a sok kis buzgár streetracinges már elkoptatta, a Suzuki jelet lepisáló kisgyerek tetszene, az összes autó emblémával együtt, de az meg nem fér ki sehová. Valami rövid, ám frappáns kell! És akkor beugrik. A tuti. Ami megfellebbezhetetlenül bizonyítja majd felsőbbrendűségedet. Hiszen egyedi rendszámot a szlovákok is nyomnak!!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Igaz, rontja a képet az RV (vagyis a rozsnyói felségjel), de azért az orosz nyelven felnőtt magyar lakosság java része így is érti az üzenet lényegét barátom...

Címkék: idióták hülye magyar farkangyal kompenzáló férfiak

A bejegyzés trackback címe:

https://barrera.blog.hu/api/trackback/id/tr45459541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása