Mese a csodavérről

 2008.05.08. 12:58

Jó dolog ez a fitness. Formálja az alakot, egészséges, kell a mozgás meg minden. De azt eddig nem tudtam, hogy az agyat is sorvasztja. Mert ennyire sötéten születni még egy szőke nőnek is lehetetlen. Kállaí Ildikó, egykori fitnesskirálynő elhitte, hogy a vérében csodatevő anyag van. Emberek gyógyulnak egy vérvizsgálat ideje alatt a véréből nyert szérumtól.

Muhahaha.

Az tagadhatatlan, hogy eddig sem az esze volt a legvonzóbb tulajdonsága...:))

 

 

 

 

 

 

 

De az igazán édes nem is ez...Hanem az elkeseredés, miután kiderült, hogy kamu az egész:

- Azt nagyon sajnálom, hogy nincs csodálatos anyag a véremben, mert boldogan segítettem volna a beteg embereken. Most azonban, mivel kiderült, hogy nem is vizsgálták meg a vérem, elmegyek, és analizáltatom. Csak nehogy a végén még kiderüljön, hogy valóban van benne valami rendkívüli -mondta Ildikó.

Adja magát a kérdés, hogy hány éves korukig hisznek az emberek a csodában és a mesékben?

Rettegek a gondolattól, hogy valaki elmeséli ezek után Ildikónak, hogy a Mikulás csak mese, a Húsvéti nyúl fikció, a gyereket nem is a gólya hozza, Alice sosem járt Csodaországban, Óz nem is nagy varázsló, és a Jézuska pedig egy alak a bibliából...


Címkék: átverés hülye magyar hazánklánya kállai ildikó

A bejegyzés trackback címe:

https://barrera.blog.hu/api/trackback/id/tr70459813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása