Eurovízió

 2008.05.20. 09:48

Mókás, ahogy a műsor közeledtével erőlködnek Európa zs kategóriás dalnokai valami "szenzációval" felkelteni a figyelmet.

Jelena Karleusa. Mond ez a név valakinek valamit? Mert nekem elsőre semmit a világon. A szerb üdvöske(?) most zengte világgá, hogy a mi Csézy Böbénk tőle lopta legutóbbi klipje ötletét. Mert van benne fröccsenő víz, futó fekete kutya, gomolygó füst, és közeli képek az énekesnőről.

Meg egyáltalán hogy jön egy magyar énekesnő a klipkészítéshez? Miért nem vagyok meglepődve azon, hogy a belgrádi döntő előtt pont a szerb "művésznő" köt bele a magyarokba? Ráadásul ilyen faszsággal. De mindegy is, a célját elérte, cikkez róla valamit a sajtó, a mi fiaink pedig cáfolnak lelkesen, így róluk is cikkez a sajtó, és mindenki boldog...

Nyílván rákerestem Karleusa "művésznő"(?) eddigi munkásságára. Nos...legnagyobb dobása, hogy félpucéran forgatott egy gimnáziumban :)) Igazán gratulálok , ez valóban remek teljesítmény...A képeit elnézve felmerült az is, hogy nem is nő.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Engem Dana Internationalra, a minden részletében gondosan megkomponált transzvesztita előadóra emlékeztet. Igaz, ő is a nótafák parádéján tünt fel és le is egykor.

 

Címkék: idióták csézy euroviziuo jelena karleusa

A bejegyzés trackback címe:

https://barrera.blog.hu/api/trackback/id/tr9478071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása