Győzitisz

 2008.06.05. 14:03
Azért jó ha az embernek legalább egy kolléganője is van, mert akkor nem telnek unalmasan a munkanapok.
Nekünk ilyen szempontból szerencsénk van Katyerina Gyepreteperrel, mert szinte minden nap hozza a formáját.
De vannak napok, amikor hatványozottan teszi mindezt.
Nemrég felfedezte, hogy a szemben lévő nagyáruház parkolójában szorgos határontúliak rögtönzött KGST piacot tartanak, és csomagtartóból árulják a sok olcsó és kurrens árút. Szagot kapott, és fejét felcsapva jó vadászkutya módra vágtázott át turkálni a minden földi jóban.
Mi persze néztük az ablakból, és kárörvendve figyeltük, ahogy elveszt néhány rágyorsulást a nyugdíjas matrónákkal szemben, aztán pedig szemérmetlenül igyekszik meggyőzni őket a termék számukra szükségtelen voltáról :-)
Eljátszott így egy darabig, majd sikeresnek ítélve rögtönzött beszerző útját visszafáradt közénk, majd diadalittas arccal az asztalára szórta a hóna alatt szorongatott nem kis mennyiségű lomot.

-Ide nézzetek miket vettem!!! ...sugárzott ragyogó arccal mint egy vöröslő atomreaktor, és kezdte szétcibálni a jelentékeny halmot.
-Mi az?? Borz?...tettem fel a kérdést joggal, a fekete-fehér szőrös izé láttán, amit elsőként cibált ki a holmi közepéből.

-Hülye! Hányas voltál biológiából?? Nem látod? Ez egy zebraszőr poncsó! Igazi!!
-Ahha. Nem is tudtam, hogy Ukrajnában őshonos a zebra...
-Hülye! Hogy lenne őshonos??
-Mennyiért vetted ezt az izé...poncsót?
-Kétezerötért!
-Ahha. Szerinted a kárpátaljai vadász elment Afrikába, meglőtte, hazavitte, a húsát mindmegette, és a bőrét meg elhozta neked kétezerötért...Hihető.
-Ezzel most azt akarod mondani, hogy nem igazi?
-Tekintsünk el attól, ahogy kinéz. Akkor sem hinném, ha a zebra lenne az Ukrán címerállat, és a jóember meg orvvadászat közben terítette volna le úgy igazából :))


-Azért felpróbáljam?
-Köszi, miattunk nem muszáj!! :))
-Mostmár azért is felpróbálom!! Ez a büntetésetek, amiért elvettétek a kedvem!...és kezdi magára cibálni a poncsót...
-Ne csüggedj! Azért két dologra jó lesz....
-Igen?? Mire is?
-Előszöris mindenki elhiszi szó nélkül, hogy te lettél Győzi új csaja, másodszor pedig a műbőr-műszőr alá bepilledve éppen olyan szagod lesz mint a hatnapos zebrahullának a szaharai negyven fokban :)) De...ha jobban belegondolok, ezzel az új imidzsel hozzá is mehetsz Győzihez, már álmaitok házát is megtaláltam, ne kelljen keresgéléssel húzni az időt :)))

Előszedem a képet, amit a rákosi határúton lőttem, egyszer majd jó lesz valamire alapon, és kinagyítva megmutatom a közben zebranősténnyé vedlett Kátyának:

-Itt a kecó Csájee :)) Itt aztán van zebrafíling :D Vesztek egy fasza zebrás Ferrarit, és élhettek bulldogan míg el nem haláloztok :)) Ásó, kapa, meg a zebralövő puska válasszon el benneteket! Ámmen :))

Végszóra Sanyi néni érkezik, aki arcán méla undorral végigméri Kátyát, a poncsót, majd a képet a monitoron, és kiosztja az igét:

-Katikám...maga olyan okosnak látszott! De, hogy mán' magának is Győzitisze van! Hova tart ez a világ...?!?!

A bejegyzés trackback címe:

https://barrera.blog.hu/api/trackback/id/tr41505106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása